Co to jest Sabat Czarownic?
Moderator: Jeźdźcy Apokalipsy
- Irluna
- Admin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Sabat Czarownic, to zwykle mocno zakrapiana impreza, będąca zjazdem Trzech Czarownic tego forum, tj. Irluny (Piekielnej Admin), Mafaldy (Dramowa Diablica) i Robin (Maskotka Drużyny).
To na Sabatach takie piekielne pomysły jak BAKA, All Star, czy inne diabelstwa, jakie oferujemy naszym drogim forumowiczom.
Ech... nie będę się wdawać w szczegóły. Lepiej, dla zachowania równowagi umysłowej, nie wiedzieć co tam się dzieje ^^
To na Sabatach takie piekielne pomysły jak BAKA, All Star, czy inne diabelstwa, jakie oferujemy naszym drogim forumowiczom.
Ech... nie będę się wdawać w szczegóły. Lepiej, dla zachowania równowagi umysłowej, nie wiedzieć co tam się dzieje ^^
MOJE POSTĘPY
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie mów Bogu, że masz wielkie problemy. Powiedz problemom, że masz Wielkiego Boga.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie mów Bogu, że masz wielkie problemy. Powiedz problemom, że masz Wielkiego Boga.

- Robin Jones
- Maskotka BAKA
- GG: 9672728
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
o matko, od razu 'mocno zakrapiana'... a skąd Ty Irluna wiesz, co tam się dzieje później, jak koło północy padasz pijana gdzie popadnie a my z Mafi ciągniemy słomki, kto Cię zataszczy do łóżka ;P
Ostatnia była niezła:
-kilogramowe jabłka;
-tona wypieków Mafi - 'oj tak jakoś mi się zaczęło piec...
-wielki, wielki... bardzo wielki pies liżący wszystko co nie zdąży uciec na szafę;
-powrót wielkiej miłości... OSKARA CEZARA WIELKIEGO
-wejście smoka o 7 i delikatny, kojący zmęczone głowy głos 'oooj, nie chciałam was budzić... przyniosłam kanapki... świeży chlebek...'
BUJAĆ TO MY A NIE NAS!! DAJCIE SPAć!!! ;D
Ostatnia była niezła:
-kilogramowe jabłka;
-tona wypieków Mafi - 'oj tak jakoś mi się zaczęło piec...

-wielki, wielki... bardzo wielki pies liżący wszystko co nie zdąży uciec na szafę;
-powrót wielkiej miłości... OSKARA CEZARA WIELKIEGO
-wejście smoka o 7 i delikatny, kojący zmęczone głowy głos 'oooj, nie chciałam was budzić... przyniosłam kanapki... świeży chlebek...'
BUJAĆ TO MY A NIE NAS!! DAJCIE SPAć!!! ;D
"Czy jeśli człowiek szczerze żałuje tego, co zrobił, może wrócić do czasu, który był dla niego najszczęśliwszy i żyć w nim przez całą wieczność? Czy tak wygląda niebo?"
Hrabia Monte Christo
Hrabia Monte Christo