Uwielbiam wielokrotnie czytać mangi(a raczej oglądać obrazki, bo po pewnym czasie tekst znam na pamięć xDD), a ten tytuł po kilku przeczytaniach mi się znudził... Może by mi się bardziej spodobał, gdyby zakończenie było po mojemu. xD
Ale tak na 2-3 razy to jest fajna manga.
Ładna kreska, to trzeba przyznać :) I rzeczywiście po początkowych wydarzeniach można było spodziewać się czegoś innego a tu proszę :) Bardzo przyjemnie się czytało.
hym w sumie to nie bardzo moge sie wypowiedziec na temat te mangi bo nawet nie wim jak się skończyła no własnie nie wim co jest nie tak ale jak naciskam dowland to pokazują mi się tylko 2 rozdziały i nie bradzo wiem co mam zrobić jakby ktos wiedział to prosze o pomoc!
Pliki są rauploadowane, nie długo powinny być wszystkie
MOJE POSTĘPY
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie mów Bogu, że masz wielkie problemy. Powiedz problemom, że masz Wielkiego Boga.
Niby działa, ale wrzuciłam alternatywnie ten rozdzialik ;]
MOJE POSTĘPY
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie mów Bogu, że masz wielkie problemy. Powiedz problemom, że masz Wielkiego Boga.